Milyen laptop-ot ajánlotok Autodesk 3DS Max 2015 és Maya 2015, illetve Adobe After Effects CC és Premiere Pro CC program használatához?
mondjuk egy ilyen mennyire lenne jó ? Lenovo y510
Ha valóban mindegy az ár, akkor én ezekhez a programokhoz ezt a gépet ajánlanám neked:
Én a dell zbook-ot ajánlom (zbook 17 vagy zbook 15). Ezek hivatalosan workstation, munkára lett kialakítva.
Ha azok nem tetszenek, a Razer blade laptop is nagyon jó, nagyon picivel gyengébb mint az előző kettő, hivatalosan gamer laptop, de photoshop és max/maya is simán fut majd rajta.
Az árakat pontosan nem tudom, de pl a zbook 17 olyan 6-700 ezer, de az kávét is főz neked :).
a zbook 15 olyan 4-500 ezer körül lehet, és a razer blade is annyi kb... De az árak változók, attól függ pontosan mit raktak a gépekbe, szóval nézz utána :).
előző vagyok.
Photoshop helyett, AE-re és Premiere pro-ra gondoltam :).
...de én max-ot, photoshoppot, illustratort használok gyengébb gépen, és 100 layer-ig, vagy néhány millió poly-ig simán megvan a 30+ FPS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!