Hogy lehet frissíteni? (Többi lent. )
Figyelt kérdés
Hogyan lehet Windows XP SP 2-ről SP 3-ra frissíteni? Ezért nem működik a Java. :-(2014. máj. 3. 17:59
11/21 anonim válasza:
Mint írja, "fejlesztőknek".
az előző oldalon a "multilingual" angol kifejezés a többnyelvűségre utal, ami számomra annyit jelent, hogy a neked megfelelő kerül a gépedre, de lehet hogy tévedek...
12/21 A kérdező kommentje:
"Mint írja, "fejlesztőknek""
Olvastam, hogy attól függetlenül felteheti bárki a gépére.
2014. máj. 4. 17:39
14/21 A kérdező kommentje:
A tiedével próbálom meg, köszönöm!
2014. máj. 4. 18:09
15/21 A kérdező kommentje:
Nos, megpróbáltam avval, amit te mondtál, az nem műkszik... Megpróbálom az enyémmel!
2014. máj. 4. 18:26
16/21 A kérdező kommentje:
Az Origo oldalról töltöttem le, onnan működik. De, azt ajánlja, hogy készítsek biztonsági másolatot a rendszerről. Ezt nyugodtan átugorhatom?
2014. máj. 4. 19:29
17/21 anonim válasza:
Mint minden telepítés, ez is hordoz magában némi kockázatot. Ezért írja a mentést.
18/21 A kérdező kommentje:
Na akkor? Azért kérdezem, mert meg szeretnék nyugodni.
2014. máj. 4. 21:23
19/21 A kérdező kommentje:
Te mit tennél a helyembe? Átugornád?
2014. máj. 4. 21:27
20/21 anonim válasza:
Én át szoktam, mert partícióműveletkor is azt ajánlják, hogy az egész partíciót mentsd le, de arra sem hely, sem idő nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!