Hogyan kell frissíteni a Navon GPS-t?
Figyelt kérdés
Van egy Navon 470 és 670 GPS, melyeken (nem gyári) IGO primo van. Utóbbira most másoltam át és tökéletesen fut mindkettőn.
Viszont, le szeretném cserélni a mapokat frissebbekre, de ha ráteszek egy frissebb térképet nem kezeli. :(
Megpróbáltam az IGO-t is lecserélni, de az meg el sem indul.
Mivel, annyira nem vágom a témát, bármilyen segítséget elfogadok.
2014. ápr. 16. 21:12
1/2 anonim válasza:
Csak egy map van, abban vannak a térkép fájlok fbl kiterjesztéssel. Ha TomTom, TopMap vagy HERE (volt Navteq) térképeket másolsz be a map mappába (egyszerre csak vagy TomTom, vagy TopMap, vagy HERE), akkor működnie kell.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, úgy értettem, hogy a térképfájlokat szeretném lecserélni. Már mindent megpróbáltam, de nem kezeli a térképfájlt. Egyiket sem.
2014. ápr. 17. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!