A World of Tanks-be egy M4Sherman-nal játszok. Most fejlesztettem a löveget 5szintű 105mm löveget a 6szintű 76mm-re. Meg vtam elégedve a 105el csak lassú, viszont a 76mm-t nem használtam még. Kérdés, meilyik a jobb 105mm v 76 mm löveg?
Figyelt kérdés
2014. máj. 1. 23:57
1/13 toth.peter válasza:
70-80 sebzés 8 másodpercenként (ez a 105mm, néha papírtankokba max dmg), vagy 3,03 másodpercenként (ventilátorral, töltés gyorsítóval, kólával) 90-125 dmg?
2/13 toth.peter válasza:
Szerintem a 76mm-es löveg sokkal jobban megéri, és még tier 6-7ben is versenyképes maradsz.
3/13 A kérdező kommentje:
Akk jobb a 76=) CSak nem értettem h áthatolás 53/101 és 410/350 a sebzés h ez miért csak kettő adat mikor a másiknál 3adat van. És meilyedtem h nem lesz hatásos a Heavyknél. De gondolom Cola-t aranyért tudok venni :/ TP-t nem lehet aranyba váltani valahogy?
2014. máj. 3. 00:05
4/13 A kérdező kommentje:
És a felszerelések nélkül kb mennyi a sebzése?
2014. máj. 3. 00:06
5/13 anonim válasza:
a 105-ösnél azért csak két adat van, mert csak két fajta lőszer van hozzá míg a 76-oshoz 3
a felszerelésekkel is ugyanannyi a lövésenkénti sebzés, viszont a dpm (demage per minute=sebzsés per perc) változik
6/13 toth.peter válasza:
Előzőhöz még annyit tennék hozzá, hogy tp-t (elit tankokon való tp-t) át tudod váltani szabad tapasztalattá arany segítségével. Kólát meg tudsz venni kreditért is, ami 20k kredit (arannyal jobban megéri, annak nem tudom az árát).
7/13 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy egy lassabb, kisebb átütésű, pontatlanabb viszont egy nagyobbat sebző vagy pontosabb, gyorsabb, nagyobb átütéssel, de kisebb sebzéssel bíró löveget akarsz e használni.
Személy szerint a 76-ost jobban kedveltem mert az én stílusomnak nem jönnek be a tarackok és szeretem a gyors és jó átütéssel bíró ágyúkat annak ellenére is, hogy a sebzésük nem magas. A stílusodtól függ melyik jön majd be jobban.
8/13 anonim válasza:
Nem érdemes amúgy kólát meg ilyesmiket használni, mert elveszi a helyet például a tűzoltókészüléktől. Az pedig szerintem sokkal többet ér.
9/13 toth.peter válasza:
Már nem azért, de hogyan sebezne többet a howitzer ágyú? Maximum papír tankokba (nashorn) sebez maxot. Lő 8-9 másodpercenként egy olyan 80-100at. És ennyi. Régen a gold jó volt bele, mert akkor még át is ütötte a tankot a gold (bőven 8.5 előtt).
10/13 toth.peter válasza:
8# Amúgy a shermanek nagyon ritkán gyulladnak, inkább a T1 ht szokott gyulladni. Ezért az m4eknél beáldozható a tűzoltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!