Szerintetek meiket vegyem meg iphone5 vagy samsung galaxy s5?
Figyelt kérdés
nem tudok választani mer ios-on sokkal jobb és kiválóbb app-ok vannak de kevés androidon meg sok de szar a legtöbb meg lefagynak2014. ápr. 23. 19:35
1/7 anonim válasza:
Samsung Galaxy s5. Iphone szerintem nem olyan jó. Nem tudsz küldeni más telefonoknak semmit, meg azok sem neked..Ráadásul iphonera csak olya számokat rakhatsz, ami a (nemtudom milyen áruházon) van fent..kb 100 szám...nővérem kapott iphone 3-at, és azt vizsgáltuk, h az én telóm jobb, pedig nekem egy Nokia Lumia 510-es telefonom van. Szval a samsungot ajánlom :)
2/7 anonim válasza:
#1 Talán nem egy Iphone 3-hoz kéne hasonlítani a mai telefonokat, akkor nem írnál ekkora ostobaságokat. :)
3/7 anonim válasza:
Nekem iphone jobban bejött,androidot meg utáltam egy életre..
4/7 anonim válasza:
1. Komizó vagyok. :) A szomszédoknak Iphone4-e a gyerekének 5-je van..,nekem nem jöttek be..:) De sztem nincsen semmi problem az androiddal..de hát annyi vélemény ahány ember..döntsél te h melyiket szeretnéd :)
5/7 anonim válasza:
iPhone 5-t már nem is lehet kapni :D
De inkább iPhone, az iOS miatt :D
6/7 A kérdező kommentje:
Miét ne lehetne kapni iphone-t nálunk a vodaffonnál van
2014. ápr. 25. 22:02
7/7 anonim válasza:
Utánanéztem, tényleg lehet. Pedig én úgy hallottam, hogy nem :D
Akkor szerintem iPhone-t vegyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!