Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ma be kapcsoltam a gépem és...

Ma be kapcsoltam a gépem és nem jó a képernyő felbontás. Mi a baj?

Figyelt kérdés
Nem jó a képernyő felbontás a gépen. Az 1920×1080 helyett csak 1360x768 van.mert ő ezt ajánlja. Lol. Hiába húzom fel a csuszkát 1920x1080 ra nem történik semmi. Jah és egy ikon sincs az asztalon. Nyomok egy ctrl+ald+delet-t és csak egy sötét kép jön ki. Semmi más. egyedül az egér nyila látható akkor az is csak a képernyő közepén. Ha el húzom a széle felé akkor az is el tűnik. Tegnap még semmi baja nem volt. Amúgy egy sapphire radeon hd 5770 kártyám van. Valaki segítsen mert szét töröm az egészet. ..

2014. ápr. 30. 15:17
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
Telepítsd újra a videokártyád illesztőprogramját.
2014. ápr. 30. 15:18
 2/5 A kérdező kommentje:
De hogy mikor semmire nem reagál? Asztal,jobb klikk catalyst center és nem jön be semmi csak a nagy nihil a nagy semmi . Nincs egy ikon,nincs semmi. Csak a háttér kép.Újra inditom de azzal sem megyek semmire. Itt valami mélyebb dolog van
2014. ápr. 30. 15:27
 3/5 pinkpancser ***** válasza:
Vezérlőpult-->programok és szolgáltatások (vagy bármilyen eltávolító program), catalyst uninstall, friss catalyst letölt, telepít, újraindít és nézd meg, hátha jobb lett.
2014. ápr. 30. 15:56
 4/5 P.O.C. ***** válasza:

A vezérlőpultban a programok telepítése és törlésénél kell eltávolítani, nem kell ehhez belépni a CCC -be.

Ezzel a programmal még alaposabban le tudod takarítani a régi drivert:

[link]

Újraindítod és mehet felfele az új.

Azt innen tudod leszedni:

[link]

Ja, és megfelelő .NET Framework verzió is kell hozzá. Úgy tudom az újabb Catalyst -nek már minimum a 4.0 -ás kell.

2014. ápr. 30. 16:01
 5/5 A kérdező kommentje:
oké köszi meg próbálom.
2014. ápr. 30. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!