Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kell folyton nyomom a...

Miért kell folyton nyomom a kényszerített indítást?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Remélem valaki tud segíteni, hogy nem kell nyomom mindig a kényszerített indítást. Megnéztem a beállításokban és hát nem nagyon értek hozzá, segítsetek nekem. Amikor letöltök sorozatot, akkor mindig az van írva h sorban állás. Fogalmam sincs, hogy mi az, hiába néztem utána a neten. Nagyon hálás lennék, ha segítenétek. Köszönöm!
2014. ápr. 30. 05:58
1 2
 11/11 csacsi2 ***** válasza:

Nézd meg a tracker oldalon (tracker állapot), hogy nem törölt-e a torrent, vagy nem járt -e le a TTL.

Töröld a kliensből a torrentet (és *torrent fájlt), majd töltsd le újra, lehet változott valami a trackernél!

Növeld meg a nyitott félkapcsolatok számát, mert hiába állítos be a kliensben a "csillagos eget" attól még a windows lekorlátozza!

[link]

Egyes régi modemek nem bírják a túl sok kapcsolatot, így túl sokat megadni neki értelmetlen, megszakad és csak lassítja, mivel csökkenti a sávszélességet.

Nyiss porttot = legyél aktív!

Nézd meg nem karanténozza-e a fájlt a víusírtó.

újra:Aktív mód, Nyitott félkapcsolatok, protokoll titkosítás, jelenlegi kapcsolatok aránya (seed/leech), eseménynapló hibák (Utorrent és windows), tracker állapot...

Utorrent naplóban mit ír?

egyebek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..

Jó lenne ha ellenőriznéd amit írok (napló,vírusírtó,nyitott félkapcsolatok,tracker állapot,aktív mód stb.),mivel ezek nélkül nem tudok segíteni, Csak Te tudod megnézni ezeket Én innen nem sokat tehetek!

2014. máj. 5. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!