Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kell folyton nyomom a...

Miért kell folyton nyomom a kényszerített indítást?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Remélem valaki tud segíteni, hogy nem kell nyomom mindig a kényszerített indítást. Megnéztem a beállításokban és hát nem nagyon értek hozzá, segítsetek nekem. Amikor letöltök sorozatot, akkor mindig az van írva h sorban állás. Fogalmam sincs, hogy mi az, hiába néztem utána a neten. Nagyon hálás lennék, ha segítenétek. Köszönöm!
2014. ápr. 30. 05:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
te biztos érted /még jó/,hogy mire irányul a kérdésed ,de nekünk ez inkább rejtvénynek tűnik,
2014. ápr. 30. 07:16
 2/11 csacsi2 ***** válasza:

Utorrent a megfejtés :)

Sorbanállás azt jelenti, hogy túl sok torrentet tölesz le és amíg az egyil nincs kész addig várakozik. A beállításokban állítsd be a kapcsolatok maximális számát és a várósort!

[link]

[link]

2014. ápr. 30. 07:26
 3/11 A kérdező kommentje:
beállítottam, hiába. ilyenkor mi a teendő?
2014. máj. 1. 10:09
 4/11 csacsi2 ***** válasza:
Telepítsd újra, de lehet az is ,hogy annyi torrented fut egyszerre, hogy a windows nem enged többet! oprendszer?!
2014. máj. 1. 10:47
 5/11 csacsi2 ***** válasza:
megj.: ha lassú nettel rendelkezel, akkor a gyorsabbak kapcsolódnak először, így te később kerülsz sorra!
2014. máj. 1. 10:48
 6/11 A kérdező kommentje:
telepítettem újra, hiába. op. rendszer 64 bites
2014. máj. 2. 07:47
 7/11 A kérdező kommentje:
nem lassú a netem
2014. máj. 2. 07:47
 8/11 csacsi2 ***** válasza:

Nem lassú de nem is olyan gyors mint aki szerverről seedel. Túl sok az ismeretlen, hogy pontos választ kapj, amúgy is a torrent olyan ami kiszámíthatatlan és a többi kapcsolattól egyaránt függ így az amúgy sem kevés hibalehetőség hatványozódik.

Aktív mód, Nyitott félkapcsolatok, protokoll titkosítás, jelenlegi kapcsolatok aránya (seed/leech), eseménynapló hibák (Utorrent és windows), tracker állapot...

2014. máj. 2. 08:04
 9/11 anonim ***** válasza:

nekem így van beállítva 2 megás net mellett:

utorrentben beállítások menüpont majd beállítások utána bal oldalt Sávszélesség ott lesz olyan hogy Kapcsolatok száma itt nekem úgy van beállítva hogy :

Kapcsolatok maximális száma összesen: 500000

Kapcsolódott peerek maximális száma torrentenként: 500000

Feltöltési helyek száma torrentenként: 400000

aztán van még olyan bal oldalt hogy Sorbaállítás itt így van:

Sor Beállítűsoknál:

Aktív torrentek maximális száma : 800000

Aktív letöltések maximális száma: 500000

így nincs gond a sorbaállításos dolgokkal...seedel és tölt akkor is ha esetleg több ezer torrentet akarnék ölteni le és fel...

2014. máj. 4. 21:38
 10/11 A kérdező kommentje:

beállítottam ezeket úgy mint te. és sajna nem vált be.

még mindig van sorba állítás pedig semmit nem töltök le csak 1-et :(

2014. máj. 5. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!