Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pc inspector smart recovery...

Pc inspector smart recovery kérdés?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó hogy van egy 500 gigás külső merevlemezem amin volt pár gigányi adat, filmek, fényképek, programok játékok. Egyik nap lépnék be, nincs a vinyón semmi, 0 bájtot ír ki, és azt hgoy formázni kell a lemezt. Ha a formázás gombra rákattintok azt írja ki hogy ha formázom eltűnnek róla az adatok (amiket nem jelenít meg).

Valaki ajánlotta ezt a pc inspector smart recovery nevezetű programot, nem igazán értem ezt, de elindítottam, avi formátumokat kerestem és meg is talált jópárat, ezer évig tartott, talált kb 20 filmet, de csak 15 mb-nyit másolt ki minden filmből fejenként. Nem értem hgoy van, valaki tudna segíteni? Hogy lehetne mindent lementeni a merevlemezről?

2014. ápr. 27. 13:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!