Mennyire "gaz" ha 14 evesen csak hetvegen gepezhetek es akkor is csak limitalva?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 16:14
1/7 anonim válasza:
Kicsit szigorúbbak a szüleid, nem gáz, legalább gépezés helyett értelmesebb dolgokkal foglalkozol (tévézel, tanulsz, segítesz a házimunkában stb.).
2/7 anonim válasza:
Engem se engedtek kiskoromban sokat gépezni a szüleim és ezért felnőtt fejjel tudok csak kockulni. Be kell hoznom egy csomó évnyi lemaradást.
3/7 anonim válasza:
Hogy lesz a tèvèzès èrtelmesebb a gèpezésnèl?
4/7 A kérdező kommentje:
telefonozhatok hetkoznap van wifi a hazban szoval nem ertem, hogy akkor miert nem gepezhetek?!
2014. ápr. 26. 16:30
5/7 anonim válasza:
Örülj, hogy telózhatsz és tévézhetsz, de ilyen korlátozással hardcore gamer sosem leszel :D
6/7 anonim válasza:
Én is, és még rajtam kivűl jó pár milliárdan úgy nőttünk fel, hogy nem volt gép, meg net. Sőt, ha jobban bele gondolok semmi sem volt a 80-as években. :)
Mégsem vertem a fejem a falba.
Tanulj meg örülni az egyszerű dolgoknak. Pl. Süt a nap ! Fasza nem ??? :) :)
7/7 A kérdező kommentje:
Varok meg valaszokat!
2014. ápr. 27. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!