Azonosítatlan hálózat-nincs internet kapcsolat - közben kapcsodva van, de limitálva. Mi lehet?
Bocs, ha hülyén írom, angol nyelvű windows van a gépen. Felcsatlakozik a routerre a laptopom, és azt írja, unidentified network, no internet access, alatta pedig a hálózatoknál csatlakozva van, a net viszont nem megy. Ma raktam fel a windowst (új a gép, csak dos volt rajta) egy ideig rendben ment, aztán elkezdte ezt az azonosítatlan kapcsolatot csinálni. Próbáltam statikus ip-t beállítani, nem segített, újratelepítettem egy másik win7et, azzal ment egész délután, elment szunnyadni a gép, majd most megint ezt csinálja. Mi baja lehet, hogy eddig ment, és most bemondta az unalmasat? A wifivel, routerrel semmi gond, mert ugyanazon a hálózaton vagyok most is, csak másik laptopon.
köszi, és nagyon remélem,hogy valaki tud segíteni!!
1. Vezérlőpult -> energia -> wifi energiatakarékos üzemmódot kapcsold ki
2. Eszközkezelő -> hálókártya/-eszköz/-akármi -> vedd ki a pipát, hogy alvásnál ne kapcsoljon le.
elvileg csatlakozva van, gyakorlatilag semmi nem megy. leszakadt délután, azóta akármit csinálok, nem hajlandó visszacsatlakozni a netre
fél napja szenvedek vele, amit csak találtam neten, már megcsináltam, de egyelőre semmi. megőrülök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!