World Of Tanks-ben mit érdemes fejleszteni? KV-1S vagy KV-2?
A KV-1S, ahogy én látom:
Nehéz-tankhoz képest gyors, ha megvan a 122mm -es ágyú, az nagyon odab...
Az orosz ágyúkat nem tartják a legpontosabbaknak, de én azt tapasztaltam, hogy ez a 122-es 4-500 méterről (kb. a térkép feléről)is simán eltalál célpontokat.
A páncélzata viszont nem nagy szám (gondolom ez a mozgékonyság ára). Ezért inkább kicsit lemaradva, nem az első vonalban küzdenék (küzdök)vele.
Ennél is megvan az a probléma (mint minden tanknál), hogy nem ritkán (engem szinte mindig) berakja a játék 2-3 tierrel magasabb osztályú tankok közé, és ott bizony nagyon megizzasztanak.
Ez az oka, hogy mostanában nem nagyon játszom a játékkal.
Személyes véleményem szerint mind a kettőt érdemes fejleszteni.
KV-2 azért jó mert arról rá lehet menni a szovjet tüzér ágra, de akár az IS-4 ágra is. KV-2 elég lomha dög és nagy célpont, de ha a 152-es M-10 tarack van rajta és ha betalál akkor ott semmi nem marad. Persze ellenkép pedig nagyon lassan tölt és pontatlan. Én személy szerint a 107-es löveget használtam rajta mert annak a pontossága és a tűzgyorsasága is korrekt.
KV-1S-t pedig nem kell bemutatni mert a 6-os szint egyik legkedveltebb gépe. 122-es ágyúnak jó az átütése a sebzése pedig szintén. Nehéz tankhoz képest gyors igaz a páncélja nem nagy durranás. Lassan tölt ugyan és nem egészen pontos, de ahogy az előző írta messzire is elvisz ha jól célzunk.
Összességében mindkettő jó gép, de a KV-1S kicsit szerintem játékos barátabb. Itt legfőképp azt kell nézni, hogy az IS-7 vagy az IS-4 ág felé akarsz e menni.
Akkor azt hiszem,hogy a KV-1S-t fejlesztem.
Amúgy,ha nem játszotok már akkor nekem adhatjátok a fiókot,mert akkor viszem tovább a tankokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!