Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minecraft szerver hiba. Mitől...

Minecraft szerver hiba. Mitől lehet? (többi lent)

Figyelt kérdés

bukkit szervert szerettem volna csinálni 1.7.2-re.

letöltöttem a bukkitot alkottam egy egy mappát az asztalon abba egy szöveges dokumentumot abba beleirtam amit kellet aztán megcsináltam egy kötegfájlba elindítottam minden jól ment aztán level 2-nél megállt és ezt írta ki:

[14:46:31] [Server thread/INFO]: Done (75,390s)! For help, type "help" or "?"

[14:46:35] [Server thread/WARN]: Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 2472ms behind, skipping 49 tick(s)

igen nem eredeti a minecraftom de azért tettem föl ezt kérdést hogy hátha meg lehetne csinálni valahogy.

a válaszokat előre is köszönöm.

2014. ápr. 25. 15:23
 1/7 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem leirni hogy NEM hamachis
2014. ápr. 25. 15:28
 2/7 norbi1525 válasza:
Milyen géped van?? Mert nekem akkor szokta ezt írni, amikor valamiért nem bírja a gép a szervert.
2014. ápr. 25. 20:26
 3/7 A kérdező kommentje:

igazából nem tudjuk mert alkatrészekből lett összerakva.

annyit tudok róla hogy: ram 2gb

32 bites op.rendszer (windows 7)

Ndivia GeForce 8400 GS videókártya

3.20 ghz proci

lehet hogy tényleg soványka egy szerverhez

2014. ápr. 25. 20:34
 4/7 adventurer111 ***** válasza:
Igen egy kicsit "sovány" a géped a szerverhez de elmegy rajta csak laggolni fogsz egy kicsit vagy néha leáll.
2014. ápr. 26. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Ram kicsit kevés és hány magos a proci?
2014. ápr. 26. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindig ezt írja ki beindításnál, és nincs semmi gond.
2014. ápr. 26. 14:13
 7/7 A kérdező kommentje:

1 magos

de nekem azért nem indul mert kellene lennie egy szerver nevű szöveges dokumentumnak de nincs ott

2014. ápr. 28. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!