Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A hiba, hogy a másik szerver...

Borsi Miklós Gy kérdése:

A hiba, hogy a másik szerver a következő: 550 5.7. 0 A szerver IP-címe van a Sorbs DNSBL adatbázis, bye Azt jelenti, hogy túl nagy a melléklet?

Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 15:17
 1/8 Tengor ***** válasza:

Nem. Azt jelenti, hogy a szerver tiltó listán van és azért nem lehet rá küldeni.

[link]

2014. márc. 10. 15:20
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm,végigolvastam.

Egyszerűen arról van szó,hogy kizárt a fiókjából az email címem alapján,ha jól értem?

2014. márc. 10. 16:26
 3/8 Tengor ***** válasza:
Nem ő zárt ki, hanem a levelező szervere. Ő valószínűleg nem is tud róla, hogy te levelet akarsz írni neki.
2014. márc. 10. 18:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm,de ez necces,mert a polgármesterről van szó.Ezek szerint előre tudnia kell annak akinek emailt írok,hogy fogok neki írni?ű

Ezt sajnos nem értem és inkább arra gondolok,hogy szándékosan zárt ki.

Ez nem lehet?

2014. márc. 10. 19:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Megkaptam,címzettől:KERIO rendszere 5 feketelistát ellenőr.

Ezek egyikén vagyok fenn.Én kérjem meg a szolgáltatót,hogy vegyen le?Lehet ilyet és miként csinálni?

2014. márc. 11. 16:06
 6/8 Tengor ***** válasza:

Ha publikus a szolgáltatód, akkor cseréld a címet egy másikra.

Ha vállalati rendszerről küldöd az e-mailt, akkor jelezd a rendszergazdának, hogy vegye fel a kapcsolatot a DNSBL-lel!

2014. márc. 11. 16:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Publikus.Google Magyarország Gmail levelező rendszerét használom.Kinek,mit,hova,miért írjak?
2014. márc. 11. 17:43
 8/8 A kérdező kommentje:

Önkormányzat kirúgta a rendszergazdákat mert Polgármesternek

lerendézték,hogy az én szerveremet tiltó listára tegye.

Kisemberen verték megint el a port?

2014. ápr. 12. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!