Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop v. Asztali gép?

Laptop v. Asztali gép?

Figyelt kérdés
Nem vagyok milliomos!!! Így se egy 4x4.50Ghz-s procira nincsen pénzem, se a villanyszámlára. Nincsen pénzem megvenni az AlienWare FULL gamer laptopot 300k-ért. A dolgokat 100k-120k között szeretném lerendezni. NINCS PÉNZEM RENDESEN FIZETNI A VILLANYSZÁMLÁT!! 800Wattos táppal kíméljetek!!
2014. ápr. 22. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Asztali gép. Ha nincs pénzed villanyszámlára, akkor gépre hogy van? :D Egy 800w-os táp nem fogyaszt 800wattot, csak annyit, amennyit a hardverek igényelnek.
2014. ápr. 22. 21:05
 2/6 anonim válasza:
Jelentősen befolyásol hogy mire használnád legfőképp a gépet...
2014. ápr. 22. 21:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó. Csak azt elfelejtettem hogy mivel ahol van a gép ott nagy a nyüzsgés. A laptopot megfogom elviszem. De az asztali gépet meg az 50kg-os CRT monitort hagyne hurcoljam már mindig :D
2014. ápr. 22. 21:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Játék és torrentezés. EZ a baj! Ha az asztali gép állandóan megy egy nap eltűrhetetlen a fogyasztása!
2014. ápr. 22. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor mi a kérdés :D? Nyilván neked laptop kell. Még gyűjts hozzá 20k-t és azért már kapsz egészen korrektet. Nekem pl. ez van: [link] Nem vagyok nagy játékos, de meg vagyok vele elégedve... Persze nem valami nagy teljesítményű, főleg a "gamerek" nyilván leszólják, de a hordozhatóság meg fogyasztás oltárán nekem teljesen megért ennyit áldozni a teljesítményért.

Meg ilyen kategóriában még a radeon 8570M-mel mennek a laptopok, a tesztek alapján kb ilyen teljesítményű az is.. Valamit valamiért.

2014. ápr. 22. 21:16
 6/6 Tengor ***** válasza:
51%

A kérdés jogos: ha villanyszámlára nem telik, akkor miből lesz a gép? Okosan személyi hitelből v. a fél veséd adod el?

Ha cipelni kell, akkor laptop. Lehet okoskodni a fogyasztáson, meg mit tom én, de lényegtelen. A PC-t h*lyeség hurcibálni. Ugyanakkor arra is kell gondolni, hogy adott összeggel számolva laptopból valamivel kisebb teljesítményt kapsz, illetve a perifériák is korlátozottabban bővíthetők. Ha nagy a nyüzsgés, akkor egy kensington zárat is rendelj a laptop mellé, nehogy eltűnjön!

Jah és ne kiabálj!

2014. ápr. 22. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!