Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem segíteni? Nem...

Tudnátok nekem segíteni? Nem tudom miért, de nem megy a hangszórom. Be van dugva hátul is a gépbe, de nem megy. Probáltam a gépen a hangok és audióeszközök menüpontban, de semmi. Egy Genius SP-S110-ről lenne szó.

Figyelt kérdés

2014. ápr. 22. 17:59
 1/2 anonim válasza:
Mikori a hangszóró?Lehet, hogy valami a kábelében elszakadt vagy olyanra is volt eset nálam, hogy megolvadt.Lehet, hogy ilyesmi a probléma
2014. ápr. 22. 19:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát a hangszórónak nem volt baja, mert nálam az én gépemben tök jól ment( ugyanis az egyik barátnőmnél voltam) nála nem ment. Nem tudom a gépével is lehet baja, mert elég régi...még xp van rajta, bár ez szerintem nem határoz annyira..Biztos kellene telepíteni valamit vagy nem tudom...
2014. ápr. 22. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!