Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van nekem egy Genius SW-5.1...

Van nekem egy Genius SW-5.1 1000w hag falam?

Figyelt kérdés

Mióta ujra lett téve a gépem azóte nem találom a drivert ami rajta volt.Nah de utánna megint meg halta a gép valamien oknál fogva aztán megin ujra raktam és feltetem a azt a drivert ami volt mert tesómnak meg volt pendriven nah de van egy kábel ami bele megy az erösítöbe/méjnyomóba és a gépp be és nem tudom hova dugjam a gépbe a jackokat :)

Z=Zöld

F=Fekete

S=Sárga

ha a S a Z be dugom a korr szól a mély ha a Z a Z be akor a közelebbi szélsö szól a.Ha F a Z be akor szól a messzebbi szölsök szólnak és és akor a többi nem szól pls. segitsetek :)

2014. febr. 23. 14:59
 1/3 P.O.C. ***** válasza:
100%
Kérd meg a szüleid, hogy hívjanak egy számítógép szerelőt és egy nyelvtan tanárt korrepetálási célból.
2014. febr. 23. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Beszélni te magyar ?
2014. febr. 23. 15:17
 3/3 anonim válasza:
:XD mik azok a szölsök, azóte ,
2014. márc. 4. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!