(Torrent hiba) utorrent has crashed. A crash dump has been saved as. (? ) (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok, amikor telepíteném a torrentet és kiválasztom hogy NE telepítsen fel semmilyen idióta web search-öt, lefagy a kocka ahonnan kivenném a pipát és kiad egy ilyen hiba üzenetet: [link] 2014. ápr. 21. 18:56
3/11 A kérdező kommentje:
De már origo szoftver bázisól is letöltöttem, meg az offical page-ről, és nem ment... Mindegyik megakadt a telepítésnél és ugyanott...
2014. ápr. 21. 18:59
4/11 anonim válasza:
Tölts le 2.2.1-et, igaz, régebbi, de stabilabb verzió.
5/11 A kérdező kommentje:
Kösz, bevált! Ment a zöld!
2014. ápr. 21. 19:27
6/11 anonim válasza:
Szia nekem a 2.2.1 es nél is ugyan ezt irja:S
7/11 anonim válasza:
Szedd le a legfrissebbet a 3.4.2-t
8/11 anonim válasza:
Az meg nem lesz jó, mert tudtommal béta verzió azt pedig csuklóból tiltja az ncore és az insane. Helyette próbáltam én is régit telepíteni, utorrentet, bittorrentet, mindegyiknél ez a hibaüzenet...
9/11 anonim válasza:
Nekem jó lett azzal ncore+ minden más is elfogadja. Az összes régi hibaüzenetet dobott ki csak az új nem
10/11 anonim válasza:
Pont ma találkoztam ezzel a hibával miután újratelepítettem a gépet és egy kis szenvedés után sikerült megoldani a problémát! Annyi, hogy kikapcsoltam a netet a telepítés idejére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!