Torrent van a gépen, ncoreról szerettem volna filmet letölteni, de nem tudom megnézni. M Mit kell még letöltenem hozzá?
Először is tisztázzuk, hogy mi a kérdés?
"ncoreról szerettem volna filmet letölteni, de nem tudom megnézni."
Nem azt írtad, hogy az nCoreról letöltöttél egy filmet és nem tudod megnézni, hanem azt, hogy szeretted volna letölteni (ezek szerint nem töltötted le). Tehát meg akarod nézni, mielőtt letöltöd és szeretnéd tudni, hogy a megnézéshez még mit kell letöltened?
Vagy letöltötted a filmet, csak épp nem megfelelően fogalmaztad meg, és a letöltött filmet nem tudod megnézni?
Hány fájlban jött le és mi a kiterjesztése?
oké, bocsánat, tehát le tudtam tölteni, de nem tudom megnyitni. MKV fájl, még nem is találkoztam ilyennel
köszönöm a válaszokat! nagyon nem értek ehhez, bocsi
Töltsd le innen:
a K-Lite Codec Pack 10.4 Full verzióját, telepítsd fel, utána bármelyik Media Player le fogja játszani az mkv fájlokat.
A VLC Media Playerhez és a KMPlayer-hez pl. nem kell codecet telepíteni, mert mind benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!