Windows 7-nél a Wordben a rajzeszközök sorának megjelenítése alul vagy felül hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 18:09
1/5 Lajos54 válasza:
Az nem azon múlik, hogy milyen verziójú Windowson fut, hanem a Word (Office) verzióján.
2002-nél a menüsorból Nézet>Eszköztárak>Rajzolás, de úgy emlékszem valami hasonló a későbbi kiadásoknál is.
2/5 A kérdező kommentje:
Rájöttem: Windows 7-nél ez úgy van, hogy felül a Beszúrás címre kell kattintani és ott az Alakzatok-at választani. Ott vannak a különféle vonalak, nyilak, téglalapok, kapcsos zárójelek stb. És nem lehet ezeket külön kitenni, legalábbis nem jelennek meg sem alul, sem felül.
2014. ápr. 19. 09:35
3/5 Lajos54 válasza:
Beszúrás esetén csak egyszer, az adott dolog kerül be, míg a beállításoknál elő lehet varázsolni a megfelelő eszköztára(ka)t. Mivel ezen a gépemen még XP és Office 2002 van, nem tudom pontosan megnézni, hogy az OFFICE 2007 illetve a későbbiek (2010, 2013) esetében hogyan kell. De tudom, mivel már használtam sokszor, hogy van ilyen lehetőség.
És, mint már írtam, független attól, hogy melyik Windows, az Office verziójától függ!
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, úgy lehet, de találkoztunk már a kapcsos zárójelek használata kapcsán nemrégiben, és akkor még nekem is XP-m volt és működött az Ön által leírt kirakási módszer. Most, hogy átnyergeltem új gépre és Windows 7-re már nem úgy mennek a dolgok, ahogy régen megszoktuk, és ez számomra is nagyon zavaró. Újra kell tanulni sok mindent.
2014. ápr. 19. 15:18
5/5 A kérdező kommentje:
Most megnéztem a Word aktuális verzióját: 2010-es van az én gépemen. Hát eléggé máshogyan néz ki, mint az elődje.
2014. ápr. 19. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!