Mire jó egy elromlott laptop?
Elnézést a tudatlanságomért,de megköszönném,ha valaki segítene.
Van egy működésképtelen fujitsu siemens amilo pro v3515 típusú laptopom,nem kapcsol be,semmit nem csinál...
Használtan vettem,semmi baja nem volt évekig.A párom egyszer levette a burkolatát,kitisztította ,utána működött,majd megint nem lehetett bekapcsolni.Semmi nem volt cserélve benne,nem javíttattuk,nem tudom minden eredeti e benne,mert használtan vettük.mit lehet így kezdeni vele?Látom sokan árulnak bontott alkatrészeket,én nem akarok ezzel foglalkozni,mivel azt sem tudom mi micsoda benne,illetve,hogy melyik a hibás rész.Egyben el lehet ezt így még adni (ha igen kb mennyiért?)vagy csak hulladék?
Kérdeztem egy szervizest,ő azt mondta náluk hagyhatom ingyen,a honlapjukon látom,hogy ezrekért árulnak mindenféle bontott alkatrészt.Nem az árát akarom visszakeresni vele,de ha reális,hogy még adnak érte valahol valamennyit,annak örülnék.Nagyon megköszönném,ha valaki tudna ebben segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!