Elromlott a laptopomban a processzor és a ventillátor. Lehet ezt valahogy orvosolni?
Kb. 2 hete, hogy amikor bekapcsolom a laptopot, mindegy, hogy csökkentett módban vagy sem, de általában vagy egyből kikapcsol, vagy 3-4 percet bír, és utána kapcsol ki.
Van egy szomszédom, aki ért valamennyire a számítógépekhez, meg az ahhoz kapcsolódó dolgokhoz, és ő mondta, hogy a fentebb leírt (azaz a kérdésben) dolog az.
Az lenne a fő kérdés, hogy ezt házilag lehetne-e megoldani úgy, hogy ne kelljen új processzort venni? (Pénz hiányban küszködünk, ezért nem tudjuk megvenni, se javítatni szervízben, mert az nekünk sajnos túl drága)
Aki tudna segíteni, annak megköszönném.
UI: Én semmit se értek a gépekhez, ezért tettem fel a kérdést.
Én elvinném szervizbe. EZ jó gondolatnak tűnik, ha elromlott valami, és nem értesz hozzá.
Egyébként nem biztos, hogy a processzor elromlott, a ventillátor magától is tud ilyen tünetet produkálni. De ha folyton kapcsolgatod ilyen állapotban, ezt is el lehet érni.
El vitte tesóm szervízbe valamelyik nap, majd értesítik, hogy mi is van pontosan.
A laptopot nem kapcsolgattam nap, mint nap ki-be azután, hogy elromlott, csak a kérdés kiírásakor, hogy megtudjam, 2 és fél hét "pihenő" után mennyit bír. Az eredmény az a pár perc.
Egyébként köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!