Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha újra telepítem az androidos...

Ha újra telepítem az androidos mobilomon a most használt android verziót, akkor az összes cookies törlődik?

Figyelt kérdés
( különféle mentések webnél, stb...-re gondolok.)

2014. ápr. 15. 08:42
 1/9 A kérdező kommentje:
Mert azzal tisztába vagyok, hogy minden app. törlődik, csak érdekelne hogy a weben a "megjegyzett" tartalmak amikre egykor megkértem hogy jegyezze meg a jelszavam megjegyzi e?
2014. ápr. 15. 08:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, mivel az sem a weben, hanem a telefonon van, mint adat.
2014. ápr. 15. 09:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! Ment a zöld!
2014. ápr. 15. 09:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem csak az, de minden törlődik. Mintha visszaállítanád gyári alapra. Csak az adataid maradnak meg az sd kártyán.
2014. ápr. 15. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem a cookie-k tárolják a mentett jelszavakat, hanem a böngésző.

Ha nem akarod hogy elvesszenek az adataid, akkor Titanium Backup-al mentsed le, majd frissítés után állítsd vissza a mentést, root kell hozzá

2014. ápr. 15. 17:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Pont, hogy az kéne hogy elvesszen minden elmentett "megjegyzett" adat, mert el akarom adni a mobilomat, és nem akarom hogy használják az adataimat.
2014. ápr. 16. 08:04
 7/9 MayDay86 válasza:
Egyszerübb ha fogod a telefonos e-mailoddal be lépsz abb a böngészőbe amelyiket a telón használtad és ki törlöd a beállításokba azokat amiket szeretnél. Pl: chromeba a beállítások speciális beállítások mentett jelszavaknál lehet törölni.Ha valami nem tiszta akkor szol!
2014. ápr. 16. 09:25
 8/9 MayDay86 válasza:

Jahh persze a pc-keresztül lépj be.

Google.hu belépel. Szinkronizálja a fiókodat. És tudsz törölni. A hard rezet semmire sem lessz jó mivel hogy a fiókoddal van szinkronizálva nem a telefonnal. Elöző hozzászóló voltam.

2014. ápr. 16. 09:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nyom egy gyári visszaállítást, akkor a goggle fiókját is törli a telefonból, nem? Mármint nem lesz hova szinkronizálni a google fiókját (ami természetesen megmarad)...
2014. ápr. 16. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!