Ha egy föltett játéknak kitörlöm a főkönyvtárát, lehet még valahogy uninstallálni?
Figyelt kérdés
Fölraktam egy új játékot, és telepítés közben lefagyott a gép, ezért újra kellett indítanom. Mivel csak egy részét tette föl a játéknak, nem tudom uninstallálni, és ha telepíteni akarom akkor nem fejezi be rendesen mert úgy érzékeli hogy még fönt van a játék. Van valami ötlet?2009. dec. 21. 12:34
1/3 anonim válasza:
Fogd töröld a főkönyvtárat és nézd meg a telepítést még 1x
mennie kell hisz ha kitörlöd nem lesz rajta
próbáld meg
2/3 anonim válasza:
nézd meg ott h vezérlő pult programok telepítés törlése
3/3 A kérdező kommentje:
a telepítés törlésnél akartam törölni, mert ott úgy látja hogy fönt van... de hibát ír ki, hogy a főkönyvtárban nem talál valamit (hisz azt kitöröltem). Ha telepíteni akarom, elindítja a telepítést, és egyszercsak eltűnik a telepítő ablak és nem tudom felhozni... Próbáltam már hogy egy program se futot alatta, és hogy várok 1 órát, de semmi...
2009. dec. 21. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!