Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy hogy lehet uninstallálni...

Hogy hogy lehet uninstallálni a vistát, ha a vista azt nem engedi?

Figyelt kérdés

Lenne két kérdésem..Az első,az, hogy bekaptam valami vírust és most a letöltött file-okat nem hagyja kibontani,mert mindig vmi CRC hibára hivatkozik, és semmit-vírusírtós sem- telepít (mintha cenzurázná,hogy mi kerüljön a gépre).. :( Erre lett volna az a megoldásom,hogy újrarakom a rendszert, csak Vista helyett XP-t, de nem engedi letörölni a vistát..Valami felsőbb engedélyt kérne,de olyan nincs sztem,mert az én gépem és én vok a rendszergazda :)..vista 32 bites home basic a rendszerem..

Kösz szépen,ha vki tud segíteni..

Ui: Lány vagyok és nem értek hozzá,ezért légyszi érthetően magyarázzatok..köszi

2009. nov. 25. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Uninstallálni csak akkor tudod, ha 2 oprendzser van a gépeden. Amúgy xp helyett ajánlom a windows 7-et, kisebb a gépigénye mint a vista-nak, és jobb mint az xp.
2009. nov. 25. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Az ui alapján kérj meg 1 embert aki leformatálja a géped és a windows 7-et teszi fel neked.

Ez akkor neked a legjobb mód, már elnézést.

2009. nov. 25. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Hozd át megcsinálom. De tényleg.:)
2009. nov. 25. 18:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Hmm..Már megkértem valakit,neki sem sikerült. :( Formatálni sem tudta a prancssornál.. :S

3-nak: Pécsen vagyok..És te?? :)

2009. nov. 25. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Budapesten vagyok.Próbáljátok átrakni egy másik gépbe a vinyót és úgy megformázni.3. voltam.
2009. nov. 25. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
De ha vírus problémád van.Töltsétek le ezt írd ki CD-re és erről butolj.
2009. nov. 25. 19:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Szia!Kipróbáltuk CD-ről,de kiírta,hogy az XP-nél újabb a Vista és nem tudja telepíteni. :S Most kipróbáljuk windows 7-tel..Hátha.. :(

(Eléggé függ a géptől az életem így vizsgaidőszak előtt..:( )

Köszi az eddigi válaszokat!!Várom a továbbiakat! ;)

2009. nov. 25. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Esetleg nincs rajta 1 image fájl valamelyik meghajtón?

Mert sok gyártó csinál 1 image fájlt hogy arról vissza lehet ghostolni az eredeti állapotába, általában ilyenkor nem adnak semmilyen telepítő cd-t sem.

Olyankor BIOS-t kell frissíteni és utána megpróbálni, és akkor menni fog.

2009. nov. 29. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!