Machintos vagy Windows?
Ha az árát nem nézzük akkor melyik a jobb és MiéRT? (tudom nehéz nem nézni az árat...)
(szkeptikusok és elfogultak kíméljenek mindkét táborból)
"Mac-et meg nem fogok megvenni 300e Ft-ért csakhogy mellé rakjam a Windows-t. Akkor mi értelme? "
Mac-en mindenki Mac OSX-et használ, mert jobb. De a Windows is felrakható MELLÉ, ha vmelyik program nincs Mac OSX-re. Erre gondoltamN, nem pedig arra, hogy azért vegyél Mac-et, hogy Windows-t használj rajta utána.
Meg ezzel ellentétben, PC-re nem tudsz Mac OSX-et telepíteni.
Hogy drágább?
MacBook-ot most 267 000 ft-ért kapsz. Egy márkás notebook (Dell, Sony) szintén belekerül ennyibe, hasonló paraméterekkel. Hogy kinek mi éri meg, az attól is függ, hogy mire fogja használni. Na ja, meg, hogy mennyi pénzed van.

Igazából nem tudok dönteni. Ha jó, és új Windows, akkor azt szívesebben választanám. Márha szükséged van "igazi" msn-re, vagy sok játékot szeretnél. Nekem iMacem van 2008 november óta, sokkal gyorsabb, meg minden, de mivel még új, kevés rá a játék, ami nem fagyasztja le, és msn-t se tudtam rá tölteni. Igazából az érdekel a legkevésbé, mert tudok használni helyette MyVipes msn-t, iloveim.com, meebo.com (kifejezetten MacHintosnak csinálták az oldalt), és az ebuddy is csak az elején fagyasztotta le.
Úgyhogy szerintem midnneki amag döntse el, mire szeretné használni a gépét.
le tudsz tölteni az apple oldaláról egy nagyjából normális msnt
ja és van egy Adium nevű msn szerű program nagyon jól testre lehet szabni
csak kár hogy nem találtam még macre olyan drivert ami a trust kamerámhoz pont passzolna
és ezzel a macnek a (számomra) egyetlen hibáját is leírtam hogy ezen a földrészen kevés rá a program
volt winXP-m 4 évig tele lett vele a tököm
felraktam a Tigert arra a gépre kis hackelés és álomszerű ez az oprendszer egy 5 éves (gamer) konfigon ha elémtennének egy pc-t és egy Mac-et hogy válasszak én megcsókolnám a kezét annak aki a Mac-et is odatette:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!