Mi a véleményetek a HP márkáról mint laptop? Esetleg ajánlani valaki?
Sziasztok!
Nem tudom a Hp mint laptop mennyire megbízható? Nekünk nyomtatónk van otthon,az elég jól működik.
Esetleg tudna ajánlani valaki úgy 105.000 forintig bármely márkából? I3-as procival érdekelne elsősorban,hogy ne lassuljon be egy év után..Amúgy csak internetezésre,skype-ra,meg filmnézésre használnám. Tudom,hogy ezek nem ebben az árkategóriában vannak,de én találtam már nem is egyet,csak vagy elfogyott raktárról,vagy pl. nem magyar nyelvű volt hozzá a billentyűzet.
Szia! HP laptopot vettem márciusban. Sok-sok keresgélés után találtam rá, mert nekem ez felelt meg a leginkább. Tudom, hogy nem rég használom, de egyelőre csupa jó tapasztalatom van vele. Nem hamar merül, szép a kijelző, még pár éves játékokat is elvisz. Típusa: HP Pavilion 17 e051sh
17'3" HD LED kijelző (1600X900)
1 Tb HDD
AMD A4-5150M (ezt Intel i3- mal mérték össze, szóval kb. ugyanazt tudja)
8 Gb RAM (DDR3)
AMD Radeon HD 8350G (1Gb)
Bluetooth, webkamera, HDMI, VGA, 3X USB, kártyaolvasó
DVD SuperMulti
Operációs rendszer nélkül árulják, de csak Win 8- cal kompatibilis.
Szerintem nagyon jó gép, szép képet ad a kamera, gyors, régebbi játékokat simán viszi, még az újakat is vagy mediumon vagy minimumon, filmeket szépen viszi, a hangszórója szerintem nagyon szépen szól. Igaz, ez kicsit drágább, én 139 ezerért vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!