Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a HP márkáró...

Mi a véleményetek a HP márkáról mint laptop? Esetleg ajánlani valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom a Hp mint laptop mennyire megbízható? Nekünk nyomtatónk van otthon,az elég jól működik.

Esetleg tudna ajánlani valaki úgy 105.000 forintig bármely márkából? I3-as procival érdekelne elsősorban,hogy ne lassuljon be egy év után..Amúgy csak internetezésre,skype-ra,meg filmnézésre használnám. Tudom,hogy ezek nem ebben az árkategóriában vannak,de én találtam már nem is egyet,csak vagy elfogyott raktárról,vagy pl. nem magyar nyelvű volt hozzá a billentyűzet.

2014. ápr. 10. 12:35
 1/5 Tengor ***** válasza:
Csak a félreértést szeretném eloszlatni: a belassulás nem attól történik, hogy a gép HP, Acer v. akármi más. A belassulást egyrészt a windows "elhasználódása" okozza másrészt a felhasználó által telepített szoftverek.
2014. ápr. 10. 12:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm szépen! Nem igazán értek hozzá,úgyh. az ilyen jellegű információt is szívesen fogadom:)
2014. ápr. 10. 14:05
 3/5 soccerway ***** válasza:
Amire neked kell arra pont jó egy Linux rendszer a gépre, és akkor nem kell félni a belassulástól sem. Ez a gép jó választás az adatai alapján: [link]
2014. ápr. 10. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! HP laptopot vettem márciusban. Sok-sok keresgélés után találtam rá, mert nekem ez felelt meg a leginkább. Tudom, hogy nem rég használom, de egyelőre csupa jó tapasztalatom van vele. Nem hamar merül, szép a kijelző, még pár éves játékokat is elvisz. Típusa: HP Pavilion 17 e051sh

17'3" HD LED kijelző (1600X900)

1 Tb HDD

AMD A4-5150M (ezt Intel i3- mal mérték össze, szóval kb. ugyanazt tudja)

8 Gb RAM (DDR3)

AMD Radeon HD 8350G (1Gb)

Bluetooth, webkamera, HDMI, VGA, 3X USB, kártyaolvasó

DVD SuperMulti

Operációs rendszer nélkül árulják, de csak Win 8- cal kompatibilis.

Szerintem nagyon jó gép, szép képet ad a kamera, gyors, régebbi játékokat simán viszi, még az újakat is vagy mediumon vagy minimumon, filmeket szépen viszi, a hangszórója szerintem nagyon szépen szól. Igaz, ez kicsit drágább, én 139 ezerért vettem.

2014. ápr. 12. 17:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

Végül ez lett belőle:

[link]

2014. ápr. 15. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!