Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » DELL laptop márkáról vélemények?

DELL laptop márkáról vélemények?

Figyelt kérdés

Laptopot akarunk vásárolni és hosszas nézelődés után ki is néztünk egy laptopot amely árban tudásban megfelel.

Viszont egyik rokonunknak van egy dell laptopja és azt mondta ne vegyünk ilyet mivel problémája volt vele.Elméletileg a hűtés rosszul van benne megoldva rosszl vannak elrendezve ventilátorok és egyszer csak meghalt neki.

Volt még egy imserősünk aki szintén ezt tanácsolta.

Rákerestem fórumokon a dologra ahol viszont mindenki teljesen megvolt elégedve vele semmi rosszat nem olvastam róla.

Rákérdeztem egy ismerősömnél is aki ért hozzá ő is azt mondta a dell-nek neve van és minőségi laptopokat add ki viszonylag olcsón ...

Én nagyon hajazok rá hogy meglegyen viszont szüleimet elképesztően elbizonytalanította ...

Tehát megvehetjük vagy tényleg sok gond van vele és semmiképp sem .. ?(Csak az a baj hogy hasonló árban más ilyen tudású laptop nincs csak dell :S)

Egyébként ez lenne az : [link]

2012. dec. 7. 18:15
 1/2 anonim válasza:

DELL notikról se jót, se rosszat nem hallottam eddig, nálam otthon DELL szerver (NAS) és DELL munkaállomás is üzemel, egyikkel sem volt eddig baj, pedig a szerver 0-24-ben megy, a munkaállomás pedig reggeltől estig. Egy ideig gyári ventikkel, de aztán jobb, erősebb hűtést kaptak, mert a szerveré csapágyas lett, és ha már veszek, akkor vettem az asztaliba is. Egy hétig volt nálam egyik kollégám DELL laptopja, mivel az én notimon van MS Office, az övén nincs, így egymásét használtuk. Ő nagyon meg van elégedve vele, nekem is tetszett, bár a hűtésgondokról én is hallottam, de nem tapasztaltam.:) Remélem azért valamit segítettem.

Üdv!

2012. dec. 7. 20:05
 2/2 anonim válasza:
Ja még annyi, hogy a DELL gépeket leginkább üzleti felhasználóknak szánták, de otthoni használatra is tökéletes.:)
2012. dec. 7. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!