Az mitől van hogy a fülhallgató egyik fele hangosan a másik meg alig hogy szól?
Figyelt kérdés
tegnap este még minden oké volt de ma reggel ahogy elindítottam a zenét nagyon halk lett a jobb oldali füldugó. de ha megnyomom a hangérő szabályzót akkor kicsit hangosabban szól de amint elengedem megint lehalkul épphogy csak szól. samsung füles2014. ápr. 8. 07:28
1/3 anonim válasza:
"ha megnyomom a hangérő szabályzót"
Mármint a fülesen? Próbáld ki egy másik fülessel. Ha azzal jó, akkor ez megmakkant, javítás vagy csere.
2/3 anonim válasza:
nállam is ez csak én rá verdestem párat és ugyan úgy szólt a másik lehet a tiedénél ez már nem segítene ha nem kukába az ut 1000-2000 forintos fülesektől ne várj sokat-
3/3 A kérdező kommentje:
igen a fülesen :) köszi a válaszokat :)
2014. ápr. 8. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!