Miért van az, ha megnyitok egy oldalt, akkor betölt majd kb. fél másodperc múlva egy másik oldalra irányít át. Ezt tableten is csinálja, hogy tudom ezt megakadályozni?
Figyelt kérdés
(pl.: mozicsillag, felvi)2014. ápr. 5. 21:55
1/15 A kérdező kommentje:
Ez nem mindig történik meg.
2014. ápr. 5. 21:58
2/15 Tengor válasza:
Böngészőben nézd át, hogy milyen pluginjeid vannak telepítve!
Azt is ellenőrizd, hogy milyen DNS címek vannak beállítva a gépeden és a tableten!
3/15 A kérdező kommentje:
A DNS-et hogy? És, hogy tudom leellenőrizni, hogy milyen pluginek vannak telepítve? Google chrome-t használok.
2014. ápr. 5. 22:10
4/15 anonim válasza:
A linkben nincs valami átirányítási cím?
5/15 A kérdező kommentje:
Nincs. Simán beírom a felvi(.)hu, de utána rá fél másodperc után átírányít mondjuk most ide: [link]
2014. ápr. 5. 22:30
6/15 A kérdező kommentje:
De ez előfordul a gyakorikerdesek.hu-val is, vagy bármelyik másik oldallal is. Van hogy pokeres oldal jön be. Kb 10-ből 2-ser fordul elő. Csak hát baromira bosszant.
2014. ápr. 5. 22:31
7/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra is, hogy mivel le van tiltva a felugró ablak, hogy esetleg azok jelennek meg így.
2014. ápr. 5. 22:36
8/15 anonim válasza:
De ugyanez van PC-n is és tableten is?
Vagy tableten és még min?
9/15 A kérdező kommentje:
Tableten is ez van, meg a laptopon is. A telefonon még nem tapasztaltam. Bár ott csak telefonálni meg facebookozni szoktam.
2014. ápr. 5. 23:06
10/15 A kérdező kommentje:
De a tableten (Alcor zest Q933R) a gyári böngészőt használom, míg a laptopon (acer aspire) a google chrome-ot. Szóval még az se, hogy valami hasonlóság lenne.
2014. ápr. 5. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!