Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Letilthatnak Faceról, ha...

Letilthatnak Faceról, ha mindenkit bejelölgetek ismerősnek?

Figyelt kérdés
Idegeneket. Egymilliárd ismerőst akarok.

2014. ápr. 6. 01:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Lol annyid nem lesz mert egy bizonyos szintnél nem enged tovább régen az 5 ezer volt a max most már nem tudom.
2014. ápr. 6. 01:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Egymilliárd... Szerintem párezer után megunnád a jelölgetést. :D
2014. ápr. 6. 01:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Sok követőhöz már oldalt kell létrehoznod amit majd ők önszántukból fognak követni, ha olyan tartalmat/információt nyújtasz. Ez több okból is jó: könnyebb karbantartani és nem jelenik meg többszázezer ember reggelije/önarcképe/kutyája/macskája és szánalmas élete a hírfolyamodban. Egyébként jelölgethetsz (csak értelmetlen) mert senki nem fogja elfogadni. Normális ember ismeretlent nem jelöl be... ki a fene kíváncsi más életére? Én még azokról is leiratkoztam, akiket valóban ismerek...
2014. ápr. 6. 06:03
 4/6 Lajos54 ***** válasza:
... na és ráadásul, ha túl sok elutasítást kapsz, egy időre letilt a face különféle tevékenységekről, elsősorban az ismerős-jelölésről...
2014. ápr. 6. 19:04
 5/6 A kérdező kommentje:
De akkor miért vannak emberek, akiknek ezer ismerőse van?
2014. ápr. 9. 20:38
 6/6 Lajos54 ***** válasza:

Azért az ezer és az egymilliárd között van néhány nulla különbség... :)

Vannak olyan személyek, akit ezernél jóval többen is ismernek, csak nincs fent mindenki a facebookon.

Akadnak persze megszállott ismerősgyűjtők, akik boldog-boldogtalant bejelölnek. Éppen az ilyenek megfékezésére találták ki a facebook kezelői, hogy ha túl sok visszautasítást kap valaki, akkor őt egy időre korlátozzák.

Egyébként én is csak olyat igazolok vissza, akit valóban ismerek. Lehet, hogy távolról, de személyesen. Ha aztán egyszer-kétszer találkoztunk az utcán, és ott nem ismer meg, akkor bizony könyörtelenül törlöm...

2014. ápr. 9. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!