Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Felraktam a Linux Mintet. Óra...

Felraktam a Linux Mintet. Óra mellett jött a frissítéskezelő, de valami nem 100as?

Figyelt kérdés

Rákattintotam és tölti le,várom,várom,de még mindig csak 51/80 közbe láttom több mint a fele sikertelen,legalábbis azt írja.Pl: [link]

Majd ezt dobta az előbb: [link]

Mit kezdjek most ezzel? Nem értek a Linuxhoz,de ez nem jól kezdődik gondolom......

A másik meg,a firefoxom angol,magyarul lett volna ha sikeresek ezek a frissítések?

2014. ápr. 4. 10:12
1 2
 11/14 Tengor ***** válasza:
Az ok egyszerű: az Adobe nem foglalkozik az Linux világgal.
2014. ápr. 5. 13:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem a Linux Mint hibája, ha felveszel mindenféle külső tárolót, ami utána nem működik.

A flash érdekes módon nálam jól működik, pedig beépített, intel videókártyám van és ráadásul még kde-t is használok. Firefox alatt is.

Chromium helyett meg fel lehetett volna tenni az eredeti Chrome böngészőt, abban frissítik a flasht. Csak gondolom ez túl megerőltető lett volna.

Valóban nem mindenkinek való linux, de windows sem, ahogy sokakat elnézek. Valami gebasz van és egyből az os a szar.

2014. ápr. 5. 21:30
 13/14 A kérdező kommentje:

Oké Kedves utolsó válaszoló.Nem,nem a Linux a sz.r és így jártam!

Köszönöm a válaszokat...

2014. ápr. 5. 21:38
 14/14 Tom Benko ***** válasza:
Talán próbálj másik disztrót…
2014. ápr. 7. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!