Felraktam a Linux Mintet. Óra mellett jött a frissítéskezelő, de valami nem 100as?
Rákattintotam és tölti le,várom,várom,de még mindig csak 51/80 közbe láttom több mint a fele sikertelen,legalábbis azt írja.Pl: [link]
Majd ezt dobta az előbb: [link]
Mit kezdjek most ezzel? Nem értek a Linuxhoz,de ez nem jól kezdődik gondolom......
A másik meg,a firefoxom angol,magyarul lett volna ha sikeresek ezek a frissítések?
Nem a Linux Mint hibája, ha felveszel mindenféle külső tárolót, ami utána nem működik.
A flash érdekes módon nálam jól működik, pedig beépített, intel videókártyám van és ráadásul még kde-t is használok. Firefox alatt is.
Chromium helyett meg fel lehetett volna tenni az eredeti Chrome böngészőt, abban frissítik a flasht. Csak gondolom ez túl megerőltető lett volna.
Valóban nem mindenkinek való linux, de windows sem, ahogy sokakat elnézek. Valami gebasz van és egyből az os a szar.
Oké Kedves utolsó válaszoló.Nem,nem a Linux a sz.r és így jártam!
Köszönöm a válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!