Hogy tudom eltüntetni a tálcán az óra mellett azt a sok pici ikont?
windows gomb + R
msconfig
startup / indítás
Ez win xp, de mindenhol hasonló:
Start<Vezérlőpult<Tálca és start menü<Tálca<testreszabás<Értesítések testreszabása
Ott kitudod választani az "aktuális" illetve "régebbi elemek" oszlop mellett, hogy Viselkedés: a legördülő variációk között lehet: elrejtés, ha nem aktív
sosem látszik
mindig látszik
köszönöm, most az óra mellett 3ikon maradt, és egy nyíl amire ha rámegyek akkor mutat még 10ikont..
az lenne a kérdésem, hogy azáltal, hogy az a 10ikon még ott van, nem lassítja a gépet?
mert én igazából azért (is) szerettem volna eltüntetni onnan mindet, hogy ennyivel is kevesebb program fusson
Azt tudnod kell, ha az asztalon sok ikon van, lassíthatja a gépet, az ikonok is meghatározott időközönként frissülnek, ezért érdemes őket tálcára húzni.
Ott lehet bármennyi, maximum helyet foglal.
Továbbá, ha innen indítasz bármit, gyorsabban is töltődik, tulajdonképpen minden ikon egy link, amit a gép a gyorsítótárból elővesz
Annyit hagysz amennyit akarsz, a többit az említett nyíllal elő tudod hozni(tálcán jobb egérgomb katt, 'tálca zárolása' pipa kivesz, a csúszkával tudol játszani, illetve, hogy az óra vagy a start oldalán legyenek
Ha kész, 'tálca zárolása' pipa be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!