Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az egértornás oldal végén azt...

Huszár Jóska kérdése:

Az egértornás oldal végén azt írja, hogy: "A helyes megfejtők között monitorképernyőből kivágható kuponokat sorsolunk ki! "; én beküldtem a választ, és megkaptam kuponokat, de miután kivágtam őket, eltűnt róluk a nyereményem; mit tegyek?

Figyelt kérdés
Oldal internetcíme: [link]
2014. ápr. 3. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Innen szép nyerni!
2014. ápr. 3. 10:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez inkább a humor kategóriába tartozik.Aki szereti az abszurdot annak ajánlom az oldalt,én szeretem,párszor már jókat mosolyogtam a "híreken".
2014. ápr. 3. 16:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem, én ezt komolyan nem értem, és igenis kárpótlást kérek!
2014. ápr. 3. 18:46
 4/6 Lajos54 ***** válasza:

Itt ugyan nem találtam ilyet, de volt egy hasonló, ami valahogy így szólt: "ha ezt a kupont kivágja, vásárolhat egy új monitort". Na, ez is valami hasonló lehet. "Monitorképernyőből kivágható kupon"...

Nem jól vágtad ki, szikével kellett volna! :) :D

2014. ápr. 3. 22:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké, kösz a választ. Gyorsan veszek egy új monitort és megpróbálom szikével.
2014. ápr. 7. 11:47
 6/6 Lajos54 ***** válasza:
:)
2014. ápr. 7. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!