Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ilyen teljesítményű gépen...

Ilyen teljesítményű gépen menne a Win 7? HA nem, akkor mit kéne vegyek bele, hogy menjen?

Figyelt kérdés

Alaplapi videó kártya: Intel Extreme Graphics 2

Memória: 1gb

CPU típusa: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133)

37 GB-os Winchester 2 partícióra osztva (C:17,5GB / D:19,6GB)

2014. ápr. 3. 03:43
1 2
 11/15 Tengor ***** válasza:
#10, a réseket meg ugye nem látja senki, jó az még! Én Win 3.1-et használok, még senki nem törte fel, a gépigénye is kicsi, imádom!
2014. ápr. 4. 09:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kell tul dramatizalni ezt is kedves Tengor..Egeszsegedre
2014. ápr. 4. 09:43
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Abban igaza van, hogy sérülékeny lesz tőle a rendszer. Ha mindig ugyanazokat az oldalakat látogatja valaki (youtube, stb..) akkor nem lesz belőle gond. De ha nem ért hozzá és össze-vissza kattintgat valaki (mint a felhasználók 90%-a) akkor könnyen olyan oldalra tévedhet (vagy olyan toolbart telepíthet) ami ki tudja használni a rendszer sebezhetőségét. A felhasználók "leleményességét" pedig nem szabad alábecsülni, nekem még nem sikerült úgy lekorlátoznom a felhasználó jogait hogy használni tudja a rendszerét (anélkül hogy percenként hívogatna) és közbe ne legyen lehetősége szétbarmolni. Nincs arany közép út. :)
2014. ápr. 4. 09:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez otthoni felhasználókra vonatkozik..
2014. ápr. 4. 09:56
 15/15 Tengor ***** válasza:

#12, Napi 20 SPAM (nem olyan hírlevél, amire én regisztráltam) illetve pl az FB egy szegmensének megfektetése az túldramatizálás? Vagy ezeket önkéntesek küldözgetik és hajtják végre?

Azért mert a te rendszeredről úgy gondolod, hogy biztonságos, nem biztos, hogy más felhasználóké is az, ugyan olyan feltételek között.

2014. ápr. 4. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!