Ilyen teljesítményű gépen menne a Win 7? HA nem, akkor mit kéne vegyek bele, hogy menjen?
Figyelt kérdés
Alaplapi videó kártya: Intel Extreme Graphics 2
Memória: 1gb
CPU típusa: Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133)
37 GB-os Winchester 2 partícióra osztva (C:17,5GB / D:19,6GB)
2014. ápr. 3. 03:43
1/15 A kérdező kommentje:
Mivel most 8.-án megszűnnek xp-re a támogatások ezért jobb lenne korszerűsíteni
2014. ápr. 3. 03:44
2/15 anonim válasza:
Nyugodtan hasznalhatod tovabbra is mint ahogy rengetegen teszik.Frissiteni eddig se sokan tettek...
Virusirtok is meg evekig tamogatni fogjak...
Kerdesre is valaszoljak: proci kellene legalabb,hogy 2 magos legyen es minimum 2 GB ram...
3/15 anonim válasza:
Win 7 starter vigan elmegy rajta. nincs aero felulet stb..
4/15 anonim válasza:
Saját tapasztalatom szerint a Starter sem megy vígan egy ilyen gépen..Gépigénye ugyan annyi,mint a többinek.
5/15 anonim válasza:
Memóriát vegyél bele. Alap járaton több mint egy gb ramon fut a win7. És akkor még semmit nem csináltál a gépen. Pl:netezés, film nézés, a játékról meg nem is beszéltem. Nekem is win7. van és ha a feladat kezelőben le állitok minden olyan dolgot ami nem kell vagy felesleges(játék előtt) pl:winamp, win. Média player, stb. Akkor használ 1.15-1.20 gb. Ramot.nekem 4gb. Van de még az is kevés sajnos. A többi dologgal nem nagyon lenne gond szerintem. De az a biztos ha rá keresel a neten és nézel egy win7 gépigényt az segít.
6/15 Tengor válasza:
Egy Xubuntu, Lubuntu v. Linux mint XFCE kiadás szerintem szépen menne rajta.
A napfény városában szívesen segítek az átállásban.
7/15 anonim válasza:
Maradj az xp-nél. Én frissítések, vírusirtó és tűzfal nélkül használom, semmi problémám nem volt belőle.
8/15 anonim válasza:
#7 Ha ért hozzá az ember akkor kivédhető a dolgok javarésze manuálisan is. De azért nem javaslom, mert elég egy kis figyelmetlenség és máris ott a baj. Azontúl a biztonsági rések maradhatnak és elég egy nem hivatalos forrásból származó java api (most itt nem egy oep-es felületre gondolok) hanem egy netes játék vagy egyéb és már szabad préda lettél.
9/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem lenne baj hogy a frissitések megszünnek csak annyiban hogy pl.: youtube-hoz kell Adobe flash player és ha az elavúl akkor baszhatom az xp-vel az eget :/ én nagyon szeretem ezt az op rendszert..meglátásom hogy a mai napig a leg stabilabb és a legjobb..
2014. ápr. 4. 00:11
10/15 anonim válasza:
Ne hülyéskedj.. Én régóta egy javaslatra régebbi verziójú flasht használok és mindenre tökéletes,jobb mint a legújabb és kevésbé is terheli a gépem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!