Ha egy fájlt átraktam a külső vincseszteremre, de másnap nem találom rajta, és áthelyeztem, akkor most eltűnt, vagy megmenthető a fájl?
Akkor nem tudom... Lehetséges okok:
- rosszul emlékszel a nevére
- olyan formában tömörítetted, hogy nem tud benne keresni (pl.:7zip).
- rossz helyen keresed pl.:Máshova tömörítette a tömörítő.
- törlődött (Ahol törölve lett arra a területre törlés után íródott fizikálisan)
- Írás közben sérült, vagy sérült szektorok miatt a lemezen nem íródott.
- Karanténba került és onnan törlődött, vagy tömörített állományból lett törölve (Vírusírtó).
Ezeken kívül nincs több ötletem. A Recuva jó program ennél már csak a GetDataBack for NTFS az ami nagy mélységben jobban keres.
Sok sikert!
Igen, nekem is több mentésem van, alapból a dokumentumok mappába és rendszerlemezen semmi fontos, más partíción, de inkább lemezen és néha kiírom lemezre ill használok backup programot is.
Párszor "át lettem partícionálva", de mostanra megvan mindennek a helye, mérete. 200Gb merev. kizárólag tárolásra, egy ideiglenes (lomtár),egy mentéseknek és egy a máshova telepített programoknak, c-n szinte semmi csak a rendszer, de még a dokumentumok és ideiglenes mappák is máshol, így nem töredezik! Valahogy így oldaottam meg:
ASZ: +biztonsági másolat a rendszerről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!