Hogyan lehet megszabadulni egy gyárilag beépített bosszantó programtól?
Végre,kispórolhattam egy normális telóra valót (Sony Xperia Z1), gyönyörű kép meg vízhatlanság, minden a rendjén,csak éppen van benne egy "Walkman" nevű, gyárilag beépített zenei "csendes" program, amely csak akkor aktiválódik, ha bedugom a fülhallgatót; de akkor rákezdi... s szépen, csendesen ugyanazt ismételgeti... "febulár niresszalon..." s ezt a végtelenségig; próbáltam az alkalmazást megkeresni, sehol nem szerepel... beépített, gyári... nem hagyja letörölni magát.... Ha meg megnyítom a programot, annyit ír ki, hogy: notes recording_ismeretlen előadó_music... s az egész 4 másodperc, de folyton-folyvást ismétlődik... :(
Nem virus, mert átnéztem ... valami beleépített gyári marhaság... Nem tudom. Kérlek, segítsetek. Köszönöm.
Sziasztok!
01:59
Nem bunkóságból kérdezted; igen, szükségem volt egy ilyen szintű telóra; most Svédországban dolgozom, egy olyan helyen, ahol minden fontos infót, vagy utasítást a munkámmal kapcsolatban a netten keresztül kapok meg; itt vettem, üzletből, újan, szavatossággal, bontatlan csomagban; minőségi képeket, filmeket szeretnék vele csinálni s hazavinni; arról nem is szólva, hogy inkább várok, s gyüjtök, de 12 egy tucat bóvlit nem veszek.
Mint már írtam, NINCS az alkalmazások között, nem szerepel, így a frissitését sem lehet törölni (a CM sem ismeri fel!)
03:49
Jézus, nem azzal akartam kezdeni, hogy rootolom a vadiúj, méregdrága telómat... s mentéseket készítek róla... A fenébe, most ismerem ki, s ha valamit elcseszek, nézhetem...
De mindenképp köszönöm a tanácsot, tudom, csak segíteni akartál :)
H.Tibor87:
Sehol nem találom, pedig vadiúj, gyárilag tették bele, s hiszitek vagy sem, nincs az alkalmazások között... Mindent átnyálaztam... Egyszerűen nincs amit letiltani...Vagy törölni... Ha csak nem rootolással, ahogy ajánlották, de annak nem szeretnék nekifogni; még nem... majd otthon, esetleg.
De ha tudtok más megoldást, minden ötletek szívesen fogadok. S köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!