Lenovo, HP, Dell, Asus? Melyiket ajánlanátok max 170 ezerért?
Figyelt kérdés
Szeretnék ebből az árból minden jót kihozni, idővel multimédiás használatra is kellene, így egy erős és jó márkát szeretnék venni, tudnátok linkeket küldeni? és milyen operációs rendszert ajánlotok mellé?2014. márc. 29. 12:08
1/4 anonim válasza:
Megbízhatóság szempontjából és az esetleges garanciális javítás szempontjából dell.
3/4 anonim válasza:
szia én NEM az 1. kommentelő vagyok, de szerintem ami igazán megéri az a HP ami starpabíróbb a Dell gyakran romlik, és nem éri meg az árát! ha csak otthoni hobbi akkor még talán ASUS
4/4 A kérdező kommentje:
ezt jó hallani, egyenlőre úgyis egy HP tetszett meg, erről mi a véleményed? : [link]
2014. márc. 29. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!