Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » This copy of windows is not...

This copy of windows is not genuine windows 7 build 7601! Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Mitévő legyek?

2014. márc. 25. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:

kaloz verziod van ..

vagy veszel egy legalist vagy keresel valakit ,aki normalisan fel tudja tenni,hogy ne kapj ilyen uzeneteket

2014. márc. 25. 18:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem!Az a gond,hogy nem én tettem fel hanem elmentem egy számitógép üzltbe,ahol magát a gépet is vettem ők tették rá!Kérdeztem,s azt a választ kaptam,h biztos letöltöttem egy programot,vagy valamit,és az miatt!Szóval hazudtak?Fizetek hogy kalóz verziót tegyenek fel?Mekkora csalás!
2014. márc. 25. 18:37
 3/9 anonim ***** válasza:
A Windows ezen példánya nem eredeti. Én nem hiszem, hogy fel lehet tenni egy ennyire korrupt rendszert úgy, hogy ne kapjunk ilyen üzeneteket. Szerintem próbálj meg beszerezni egy olyan Win 7-et, amit nem buherált, hanem MSDN hálózatról letöltött. A torrent oldalak tele vannak velük. Utána egy Loaderrel aktiválod és kész.
2014. márc. 25. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Mehetsz reklamálni, amúgy csatolj egy képet a telepített programok listájáról (Programok telepítése és törlése), és majd meglátjuk, hogy telepítettél-e valami olyat.
2014. márc. 25. 18:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem!Nem telepitettem semmit sem!
2014. márc. 25. 18:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Amúgy felmerül egy másik kérdés: a gépet újonnan vagy használtan vetted? Mert ha használtan, akkor már lehet, hogy ők is így kapták, csak nem foglalkoztak a gép legyalulásával, alapértelmezések visszaállításával.

Egyébként erre feénk is van olyan számítástechnikai szaküzlet, ami

1, bőven áron felül adja az áruit.(vettem ott egy LCD monitort 17"-os 4:3-as képarányú, 18.000 Ft-ért. A mostani LED monitorom volt 22 ezer és ez 16:9-es).

2, Emberek mennek oda, hogy kéne ez meg az a játék/szoftver az internetről. A tulaj meg szépen letölti neki, és kiírja lemezre és elkéri az árát. Ez se teljesen legális.

2014. márc. 25. 18:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Vadonatújan vettem egy fél éve!S ez a probléma kb 1 hónaja jelentkezett!Voltam megkérdeztem,s nem vallotta be h nem eredeti,hanem sen a pofámba hazudott!
2014. márc. 25. 18:51
 8/9 P.O.C. ***** válasza:

Különbség van csak telepítés -mint munka, és operációs rendszer között.

Egy Windows 7 legolcsóbban is 25 eFt, egy telepítésért meg általában 5 eft -ot szoktak kérni. Az árkülönbségből már neked is tudni kellett volna, így nem a bolt hibázott. Nyilván eredetit csak akkor adnak ha kifizetted.

Sok bolt így csinálja, feltelepít valamit hogy használni tudja az delikvens a gépét, és ne sipogjon hogy mikor hazaviszi csak egy kursor villog fekete háttéren. Persze ha megmondanák valójában mennyi egy eredeti Win sokan sírva rohannának ki a boltból. Túlságosan is beleivódott a magyar köztudatba, hogy az szoftverét mindenkinek büdös fizetni. Nyilván itt a hozzáértés hiánya is látszik a boltnál, mert fel lehet úgy telepíteni kalóz Windows -t hogy ilyen üzenetek sose jelenjenek meg.

2014. márc. 25. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Ismétlem: menj reklamálni és/vagy jelentsd a Microsoft Magyarországnál.

Esetleg szerezz rá egy "eredeti" kalóz szoftvert.

De ami a legbiztosabb megoldás: vásárolj egy dobozos Windows -et valamelyik szaküzletben.

2014. márc. 25. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!