Windows XP-t telepítettem egy gépre, és véletlen a D:/-t formáztam le ahol aanya összes dokumentuma, képei, stb. volt. Vissza tudom állítani?
Vannak törölt elemek visszaállító program.
Én a Pandora Recovery-t használtam egyszer törölt fájl visszaállítására jó is volt. De azt nem tudom hogy formázás előtti adatot vissza tud-e állítani.
ha a leformázott D -re telepítetted, és használod, akkor nem sok esély van hogy bármi is vissza kerüljön.
Ha D -t is leformáztad, de a C -re telepítetted, akkor vissza lehet hozni, legtöbb recorvery program képes rá.
Itt egy free, open-source program, csak az a probléma hogy nem tudom: a lemezen aktuálisan meglévő fájlok közt keres, vagy esetleg szektoronként olvassa a lemezt és onnan próbálja visszaállítani fejléc alapján a fotókat...
Sajnos mivel telepítetted rá a Windows-t, rendkívül kicsi az esélye hogy vissza lehet állítani bármit...
Bocsánat, ha ez a program nem olvassa a szektorokat és csak a meglévő fájlok közt kutat, mert akkor nem sokra mész vele.... Azaz semmire.
Köszönöm mindenkinek!
Egyik sem vált be sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!