Probléma lehet ha 12GB RAM lesz a gépben és WIN XPt IS fogok használni?
Tehát ha teljes lesz a gép akkor 12 GB RAM lesz a gépben.
Win 7 64 bites Ultimatet fogok használni de bizonyos okokból kell nekem az XP is.
Lesz-e bármilyen probléma belőle?
Mert azt tudom hogy az XP csak 4GB ramot kezel max.
És ezért felmerült ez a kérdés bennem hogy esetleg nem fog BOOTolni vagy bármilyen probléma felmerülhet-e?
A válaszokat köszönöm!
De nem használok ilyen mindenféle "baromságot".
Mondtam hogy partíciónálni fogom a gépet.
Na de akkor egyszerűbben.
Ha az egyik foglalatban 4GBos RAM van akkor azt fel fogja ismerni?
Én sem tudok biztosat mondani! Az XP telepítésekor még nincs engedélyezve a PAE és nem vagyok biztos hogy így meg tudja címezni.
Viszont, ha van kéznél egy 2gb -ram akkor telepítsd azzal, majd engedélyezd a pae -t és akkor már kezelni fogja. max 3.2-3.5 Gb ot tud megcímezni (látni).
szerintem nem lesz gond ezzel csak azzal,mint irtam (#3) hogy ha win7 után telepíted akkor nem fog elindulni a 7-es csak ha indítasz utána egy javító telepítést (mert átírja a boot.ini-t és nem kiegészíti).
Boot.ini kb így néz majd ki (XP része):
[operating systems]
multi(0)disk(1)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /PAE
Leírás a boot.ini szerkesztéséről több operációs rendszer esetén.:
Próbáld meg és írd le hogy mire jutottál, érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!