Véletlenül kitöröltem az egész szakdolgozatomat, ami egy szakdolgozat mappában volt a gépemen. Mivel állíthatnám vissza?
Figyelt kérdés
#törölt fájl visszaállítása
2014. márc. 23. 22:25
11/15 anonim válasza:
Recuva-nak van portable verziója is. Ezt futtasd egy pendrive-ról, és ha szerencséd van, megtalálja. Mély vizsgálatot engedélyezni kell. Visszaállításnál a pendrive-ot add meg célként...lényeg ne íródjon semmit a rendszer part-ra. [link]
12/15 anonim válasza:
Ja, és a letöltést se a saját gépeden csináld!
13/15 anonim válasza:
Ha sikerül kimenteni, sűrgősen telepítsd újra a Windows-t, de úgy, hogy a saját cuccaid legyenek más meghajtón (pl. a D-n) és használj saját fiókot. Ha nem fontos, hogy rendszergazdaként lépjél be, akkor mindig a saját fiókról menj fel a netre is. Az automatikus mentés mindenképpen legyen beállítva! Egy része legalább megmaradt volna.
14/15 anonim válasza:
Soha nem a gépedre ments közvetlenül, ha ilyesmit készítesz! Én úgy írtam mindkétszer a szakdogáimat, hogy eleve pendrive-on tároltam és mindig onnan nyitottam meg, oda is mentette a Word. Sokkal biztosabb megoldás. Ha a gép al is száll vagy akármi, a pendrive biztosan megtartja, az nem nyíródik ki olyan könnyen.
15/15 Tengor válasza:
#14, a flash meghajtók élettartama, és megbízhatósága még akkor is lényegesen alacsonyabb, ha azonos feltételek között használjuk a HDD-vel. Arról már nem is beszélve, hogy a pendrive az nem csak otthon pihen a gépben, hanem az ember hurcibálja is magával.
A legbiztonságosabb tárolási mód az on-line tárolás felhőben v. FTP szerveren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!