Mennyire jók a HP laptopok? (Fontos)
Meghalt a gépem, és minél hamarabb bekéne szereznem egy másikat. Kinéztem egy HP laptopot és nekem nagyon bejön, de nem tudom, hogy mennyire megbízható a márka. 160-165.000 Ft -ig mennék el maximum és ahogy keresgéltem erre találtam:
AMD Quad-Core A10-5750M APU Processzor;
43,9 cm (17") HD+ 16:9 LED kijelző (fényes);
8 GB RAM, 500 GB (5400 U/min, SATA);
AMD Radeon™ HD 8650G / 8670M Dual GPU (1 GB DDR3)
Ha szeretnéd, akkor hidd ezt :)
Én semmiképpen sem vennék HP-t. A hűtés témán nem fogok vitatkozini, tapasztalatból tudom, hogy 0. (Céges laptopok közül 6-ot kellett cserélni azért, mert nem bírták a terhelést, és biztonsági okokból" leeálltak. Összesen 12 db ilyen gép volt, ez bizony épp a fele.)
Az, hogy te gyűlölöd a samsungot, nem jelenti azt, hogy nem jó a termék, amit gyárt. :)
Kérdező, mielőtt vásárolsz, kérlek olvasd el a termék leírást... Nem értem, hogy miért kell hülyeségekkel bombázni a népet?
"(Grafikus teljesítménye az Intel Core i5 és Core i7 közé tehető!)" Írják ezt a processzorról, ami nem mellesleg elég silány darab, ennyi pénzért.
Jajj, és amit elfelejtettem: Természetesen mindkét modellben jobb a processzor, illetve dedikált videókártyával rendelkeznek.
(És persze a leírásban sincsenek ordenáré baromságok.)
(Így a keret máris 170.re ugrott.)
Megéri, drágbább, de jobb. A processzor teljesítmény valami meglepő oknál fogva itt is nagyobb, mint a fent említett HP gépnél... Az árát teljesen megéri, de középkategóriás laptophoz híven vannak érdekességei. Ha nem vagy illesztés-bu*i, akkor nem lesz vele gondod :)
Ha gondolod keresek egy masszív Fujitsu-Siemenes-t. :D
Ha online rendeled, akkor nem fogod látni... :)
A Lenovo gépeinek anyaghasználata egész jó, mondhatni kitűnő. De van pár dolog, amire sajnos nem figyelnek eléggé. Ilyenek az illesztések. Én ahogy kézbe vettem a saját laptopom, rögtön (igen, még bent a boltban) csavarhúzót is ragadtam és meghúzgáltam a laza csavarokat. Ezeket később otthon csavar rögzítővel is kezeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!