Mennyire jók a HP laptopok? (Fontos)
Meghalt a gépem, és minél hamarabb bekéne szereznem egy másikat. Kinéztem egy HP laptopot és nekem nagyon bejön, de nem tudom, hogy mennyire megbízható a márka. 160-165.000 Ft -ig mennék el maximum és ahogy keresgéltem erre találtam:
AMD Quad-Core A10-5750M APU Processzor;
43,9 cm (17") HD+ 16:9 LED kijelző (fényes);
8 GB RAM, 500 GB (5400 U/min, SATA);
AMD Radeon™ HD 8650G / 8670M Dual GPU (1 GB DDR3)
AMD-st ne. Hamar megfog halni a túlzott melegedés miatt. Amúgy a HP kiváló gépeket gyárt, kiváló hűtéssel.
Az enyém egy 2009-es, intel-es HP, és eddig csak az akkut kellett kicserélni. alig melegszik, (illetve jól vezeti ki a termelt hőt) Vághatok vele videót, alig hallható a hangja. Ez minden eddigi HP cuccomra is igaz.
De tényleg, AMD-st ne...
A Lenovo az IBM-től vásárolta fel a PC részleget, így a régi IBM ThinPad, mára Lenovo ThinkPad lett.
Szóval nem mondható, hogy nincs akkora neve. Főként a munkára való gépeik nagyon jók.
Jah amúgy, Én Sony "fan" vagyok, szóval nálam majdnem minden Sony. Csak nem volt olyan Sony laptop amilyenre szükségem lett volna. Úgy különösebben nem tudok a laptopjaikról nyilatkozni, egyet sem használtam, és javítani sem hoztak egyet sem.
Előző voltam. ;)
Hp laptop? Ezt nem gondolod komolyan, ugye?
Ha leírod, hogy mire használnád, akkor kerítünk neked ebben az árkategóriában valami normálisat.
A HP-k ről, kialakult egy vélemény, ami nem más, mint a megbízhatóság. A gond csak az, hogy az utolsó megbízható termékük a nyomtatók családjába tartozott.
Anyag használatában silány, hűtése szinte 0, ahogy azt már fentebb is leírták, a processzor meg... Asztali gépekben lehetséges, hogy jobb az AMD, de lapotpokban híresen rossz. és természetesen drága is, ahhoz képest, hogy milyen teljesítményű...
OFF: Dell, mint vezető laptop gyártó? :) Még akkor is csak 4.-5.-ik helyre kerülhet, ha az AW-t is hozzá csapjuk.
Nem érdemes rangsorolni őket, csupán megjegyezni a szentháromságot:
Lenovo-Samsung-Asus (Fanboy-ok Toshibát is
választhatnak...)
Akii meg nem hallott még a Lenov-ról, annak üzenném, hogy nyisson már fel egy akármilyen műszaki cikkeket tartalmazó újságot, és nézze meg, hogy hány terméket talál benne Lenovo logoval? :)A megbízhatóságáról meg annyit, hogy IBM minőség... Nem nagyon kell fölözni.
#8-as, megkérdezhetem mit szívtál, hogy a samsungot a megbízható, használható laptopok közé sorolod, miközben az egyik vezető márkát szét aláztad? Csak azért, mert ilyet én is szeretnék hallucinálni...
Hűtése 0? Még mindig a HP mérnökei csinálják a legkiválóbb hűtést, 1 ventilátorral is képesek olyan csodára, amihez másoknak 3 is kevés.
Mások alatt többek közt az Acert értem, akik nem voltak képesek olyan hűtést csinálni, hogy a fűtőkamránkba 8 napnál tovább bírja egy i7-es gép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!