Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet nem jó kategóriába...

Lehet nem jó kategóriába írom, de hogy lehet kikerülni szerintetek a sexcames oldalak területi korlátozásait?

Figyelt kérdés

Mert tudjátok, hogy az ilyen oldalaknál be lehet állítani, hogy az adott "előadó" műsorát ne nézhessék adott országokból (hogy pl. nehogy felismerjék). Tudom, hogy proxyval meg lehet kerülni ezt a korlátozást, mert akkor egy más földrajzi helyen lévő számitógép "nézi meg" az oldalt, és amit "lát" azt elküldi nekem, de magát az adást nem nagyon lehet ilyen módon nézni.

Lenne esetleg erre megoldás? Pl a chaturbate nevű oldalon hogyan oldanátok meg, hogy látszódjanak a magyar csajok, akik amúgy elrejtették magukat a magyarországi nézők elől?

2014. márc. 21. 16:55
 1/6 anonim válasza:
Szerintem a Tor jó hozzá :)
2014. márc. 21. 17:12
 2/6 A kérdező kommentje:
és nem lehet, hogy ha meglátják user agentbe, hogy tor, akkor meg se jelenik az oldal?
2014. márc. 21. 17:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Tor browser vagy vpn.
2014. márc. 21. 17:34
 4/6 A kérdező kommentje:
tor browser nem viszi a videót, mert nem tudott licenszet szerezni a .h264 videocodechez
2014. márc. 21. 17:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Wow, végülis megoldottam, mert ki lehet szedni a forráskódból a videó url-jét, és vlc meg megnyitja lololololol
2014. márc. 21. 17:49
 6/6 A kérdező kommentje:
de sajnos a flasht nem tudtam müködésre birni még
2014. márc. 22. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!