Miért akad a gépemen az Aion, ha a gépem bőven megfelel a játék kritériumainak?
A notebookom egy Lenovo G505s típusú gép aminek paraméterei:
Processzor típus: AMD A8-4500M Quad-core (4MB L2 cache, 1.9 GHz - 2.8 GHz)
Processzor frekvencia: 1,9 GHz
Processzor FSB frekvencia: 4,8 GT/s
Memória: 4GB DDR3 1600MHz
Merevlemez kapacitás: 1 TB
Merevlemez sebesség: 5400 RPM
Kijelző méret: 15,6"
Kijelző típusa: HD LED
Kijelző felbontás: 1366x768 pixel
Grafikus vezérlő: AMD Radeon™ HD 8570M
Grafikus vezérlő memória: 2GB
A játék gépkövetelménye:
CPU: Dual Core CPU 2.0GHz or equivalent
RAM: 2GB RAM
VGA:NVIDIA 6800 with 256MB RAM / ATI Radeon™ x800 with 256MB or higher
DX:DirectX 9.0c (6/2008 update)
Próbáltam már videókártya drivert újratenni és directxet is frissítettem, de semmi sem változott, ugyanúgy akad a játék, pedig a gépem bőven jó hozzá. Ismerőseim is játszanak a játékkal, alacsonyabb szintű gépekkel, full grafikán futtatják és nekik simán megy. A netem 20MB-s, az sem lehet probléma. Esetleg az lehet a probléma, hogy a gépem elvileg win 8-ra lett optimalizálva, de én 7-est raktam rá? Mondjuk ezt hülyeségnek tartom, de gondoltam ezt is ide írom. A gépet pár hónapja vettem újonnan, ezért a dolog még inkább idegesít. Oprendszert és a drivereket egy informatikus ismerőssel telepíttettem fel, hogy még véletlenül se legyen probléma a géppel, de úgy tűnik valami mégis csak van vele. Bármi nemű segítség jól jön! Előre is köszi azoknak akik válaszolnak!
nekem is ilyen gepem van...szerintem ar kategoriaban nem szamit rossz gepnek.
dual graphics..
nekem is jelentkezik nemi `szaggatas` periodikusan ismetlodik, szinte eszrevehetetlen.. ~60 fps stabilan megvan adott jatek kozben..
w8.1 et hasznalok.
erre otlet esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!