Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért akad a gépemen az Aion,...

Miért akad a gépemen az Aion, ha a gépem bőven megfelel a játék kritériumainak?

Figyelt kérdés

A notebookom egy Lenovo G505s típusú gép aminek paraméterei:

Processzor típus: AMD A8-4500M Quad-core (4MB L2 cache, 1.9 GHz - 2.8 GHz)

Processzor frekvencia: 1,9 GHz

Processzor FSB frekvencia: 4,8 GT/s

Memória: 4GB DDR3 1600MHz

Merevlemez kapacitás: 1 TB

Merevlemez sebesség: 5400 RPM

Kijelző méret: 15,6"

Kijelző típusa: HD LED

Kijelző felbontás: 1366x768 pixel

Grafikus vezérlő: AMD Radeon™ HD 8570M

Grafikus vezérlő memória: 2GB

A játék gépkövetelménye:

CPU: Dual Core CPU 2.0GHz or equivalent

RAM: 2GB RAM

VGA:NVIDIAŸ 6800 with 256MB RAM / ATI Radeon™ x800 with 256MB or higher

DX:DirectX Ÿ 9.0c (6/2008 update)

Próbáltam már videókártya drivert újratenni és directxet is frissítettem, de semmi sem változott, ugyanúgy akad a játék, pedig a gépem bőven jó hozzá. Ismerőseim is játszanak a játékkal, alacsonyabb szintű gépekkel, full grafikán futtatják és nekik simán megy. A netem 20MB-s, az sem lehet probléma. Esetleg az lehet a probléma, hogy a gépem elvileg win 8-ra lett optimalizálva, de én 7-est raktam rá? Mondjuk ezt hülyeségnek tartom, de gondoltam ezt is ide írom. A gépet pár hónapja vettem újonnan, ezért a dolog még inkább idegesít. Oprendszert és a drivereket egy informatikus ismerőssel telepíttettem fel, hogy még véletlenül se legyen probléma a géppel, de úgy tűnik valami mégis csak van vele. Bármi nemű segítség jól jön! Előre is köszi azoknak akik válaszolnak!

2014. márc. 20. 17:27
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

nekem is ilyen gepem van...szerintem ar kategoriaban nem szamit rossz gepnek.

dual graphics..

nekem is jelentkezik nemi `szaggatas` periodikusan ismetlodik, szinte eszrevehetetlen.. ~60 fps stabilan megvan adott jatek kozben..

w8.1 et hasznalok.

erre otlet esetleg?

2014. okt. 16. 12:25
 22/22 anonim válasza:
Az a baj, hogy szr a játék motorja... nem a gépeddel van a gond, hanem a játékkal. Egyszerűen rosszul van felépítve maga a game. Egy túlcsilvilizettizett kaka...
2019. nov. 21. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!