Miért nem tölt be a windows? (bővebben lent)
Volt ma egy kis áramszünet. Azóta nem áll fel a rendszer. Bekapcsol, elindul és a windows logó töltésénél megáll.Próbáltam már telepítő cd-vel a javítást is,de semmi. Valami olyasmit írt ki csak, hogy : Startup Repair Offline.Mi lehet a probléma? mit csináljak? :D
(Win 7 fut rajta, Hp Pavillion Dv6)
Szia vedd ki az aksit és az adaptert huzd ki tíz percig
majd mind a 2ő vissza
ha így sem jó szólj
Akkor lehet hogy újra telepítés
vagy találtam valami a google fordította de ki lehet szemezgetni
a. Helyezze be a Windows 7 telepítő lemezt a meghajtóba, és indítsa el a számítógépet. b. Nyomjon meg egy billentyűt, ha az üzenetet, hogy "nyomjon meg egy gombot boot CD-ről vagy DVD-...". jelenik meg. c. Válasszon nyelvet, idő és pénz, és a billentyűzet vagy beviteli módot, majd kattintson a Tovább gombra. d. Kattintson a Számítógép javítása. e. A Rendszer-helyreállítási beállítások párbeszédpanelen válassza ki a meghajtó a Windows telepítési és kattintson a Tovább gombra. f. A Rendszer-helyreállítási beállítások párbeszédpanelen kattintson a Rendszer-visszaállítás. g. Kövesse a Rendszer-visszaállítás varázsló utasításait, mint rendesen, és válassza ki a megfelelő visszaállítási pontot. ó. Kattintson a Befejezés gombra, hogy visszaállítsa a rendszert.
Akkor egy dolgot próbálj még meg reinstall előtt:
CD-t be, hibajavítópanelt ásd elő, és parancssorba ezeket:
bootrec.exe /FixMbr
bootrec.exe /FixBoot
Esetleg még:
bootrec.exe /RebuildBcd (de ezzel a részével elvileg nincs gondod)
Ha nem segít, marad a reinstall.
Már ezek is megvoltak.:D
Most találtam egy rstrui.exe rendszer visszaállító parancsot.
Remélem sikerül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!