Miért nem tölt tovább a windows a logon screen-nél?
Előző este bekapcsolva hagytam a gépem mikor lefeküdtem aludni (amit nem először tettem már és eddig nem volt gond). Reggel mikor oda akartam ülni, ránézésre olyan volt mintha a képernyő kikapcsolt volna (mert kikapcsoltam minden időzített leállítást meg ilyeneket csak azt nem h a képernyő kapcsoljon ki), de nem reagált sem az egér mozgatására, sem bilentyűre. Ezért gondoltam kikapcsolom majd újra bekapcsolom, amit úgy hajtottam végre hogy a főkapcsolót hosszan nyomtam míg teljesen le nem állt a gép, majd megint megnyomtam, hogy bekapcsoljon, megjegyzem ezt sem először csináltam és eddig ezzel sem volt gond. Viszont bejött a logon screen, beírtam a jelszavam, kiírta hogy üdvözöljük, jelzi hogy tölt, de nem lép tovább, itt megakadt. Újbóli bekapcsolásokra, és csökkentett módban való indításra is ezt hozza be.
Leírtam mindent a problémáról, remélem valaki tud segíteni megoldani, vagy ha menthetetlen, legalább azt, hogy adatokat lementsek róla újra telepítés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!