130-140 ezer Ft körül szeretnék laptopot venni. Mit ajánlanátok?
Mindennapi használatra lenne. Netezés, filmnézés, esetleg játék, de azokból sem a "nagy" játékok, max. ilyen FIFA szintűre gondolok. Voltam bent egy laptop szaküzletben, ott a Lenovo B590-et ajánlották. ( [link]
Azonban kétfélét is olvastam róla a neten. Egyfelől azt, hogy ebben az árkategóriában ez nagyon, jól viszi a dolgokat. Másfelől viszont azt, hogy ez egy nagyon-nagyon alapszintű laptop és semmiféle játékra nem jó. (Az más dolog, hogy nem is játékra kéne, hanem egy gyors, megbízható gépre van szükségem.) Valakinek van tapasztalata róla? Mire elég az i3-mas processzor, 4 GB ram, ez a videókártya?
Illetve ha nem ez, mit ajánlanátok ebben az árkategóriában?
Előre is köszi a választ!
Ilyesmi paraméterekkel van laptopom, nekem bejött a kategória. 610m-el ~minimumon AC3 (2012) elfutott, 2010-es NFS is kb élvezhetően. Természetesen ez nem azt jelenti hogy játékra jó, csak hogy 2-4 éves játékokkal megbirkózik.
[link] Itt tudod letesztelni.
Arra viszont figyelni kell, hogy ne melegedjen túl. Szerencsére a Lenovo is jónevű, az i3 is elég "gyenge" ahhoz hogy nagy hőt termeljen. Tesztekben ha írnak erről valamit, fontos - nincs rosszabb mint korlátozni az órajeleket nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!